top of page

Reika Mini

Rolig og smart

Fra produksjon til installasjon, sikrer vi deg en sømløs opplevelse og et kvalitetsprodukt som du vil elske i mange år fremover.

Tid, natur og landskap - Et arkitekttegnet hjem i massivtre.

Å bygge hus er en stor drøm for mange. Vi har gjort det enkelt å bygge effektivt å bæredyktig I massivtre. VALRYGG studio tilbyr et designhjem der skille mellom ute og inne viskes ut: REIKA. Huset kan tilpasses den ulike familien og skal være et godt sted å bo uansett om du bor alene eller I en stor familie.

REIKA er et fleksibelt modulhussystem tegnet av arkitekt Anita Valrygg. Designet er beskyttet at åndsverksloven.

Med et fokus på fleksibilitet og tilpasningsevne, gir Reika Homes deg muligheten til å skreddersy ditt hjem akkurat slik du ønsker det.

Huset har en åpen planløsning i to etasjer der stue, spisestue og kjøkken åpner opp mot hverandre. Huset har et lunt interiør med vindusflater som gir godt med dagslys inn I huset. Den langstrakte formen på huset gir et fint indre landskap og god kontakt med uterommet gjennom de store glassflatene.

Designet på huset henter inspirasjon fra langhuset og nordlandshuset, med et moderne uttrykk tilpasset dagens behov. Reika huset kommer med flatt tak; Sand - eller saltak; Nord Bygningen tilpasses omgivelsene med ulik kledning.

Kjøkken

Ferdig installert kvalitetskjøkken fra Sigdal. Du kan velge fritt i en mengde farger, overflater og detaljer.

Vegger

Synlige limtrevegger behandlet med Osmo voks -basert på naturlige planteoljer og vokser, som gir en diffusjonsåpen overflate som er meget slitesterk og motstandsdyktig.

Bad

Komplett badeværelse installert med Fibo plater og armaturer i høy kvalitet. 

Reika Homes tilbyr bærekraftige og moderne boligløsninger som passer til ulike livsstiler og behov.