top of page

Vi er REIKA

REIKA er et fleksibelt modulhussystem i massivtre tegnet av VALRYGG studio. Designet er beskyttet at åndsverksloven.

Vårt dedikerte team av arkitekter, ingeniører og håndverkere jobber sammen for å levere skreddersydde løsninger av høyeste kvalitet som møter våre kunders unike behov og ønsker.

 

Med vår lidenskap for innovasjon og vårt sterke fokus på kvalitet og bærekraft, er vi stolte av å kunne tilby moderne og miljøvennlige boliger som skaper verdi og trivsel for våre kunder og samfunnet som helhet.

VALRYGG studio og Build 17

Teamet bak Reika

Vi er en av Norges fremste eksperter på modulbygg i massivtre.

Hvorfor Reika

 • Modulhus i massivtre har kort produksjonstid på grunn av deres prefabrikkerte natur. Produksjonsprosessen skjer i en kontrollert fabrikkinnstilling, noe som reduserer byggetiden betydelig sammenlignet med tradisjonelle byggemetoder. I tillegg til effektiviteten i fabrikken, kan parallell produksjon av ulike moduler samtidig bidra til å forkorte tiden det tar å fullføre et modulhusprosjekt. Denne tilnærmingen gjør det mulig å levere et høykvalitetsprodukt innen kortere tidsrammer, samtidig som det opprettholder nødvendige standarder for bærekraft og holdbarhet.

 • Monteringstiden på byggeplassen er kort med modulbygg fordi hoveddelen av konstruksjonen allerede er gjennomført i fabrikken. Modulene, som utgjør forskjellige deler av bygget, blir prefabrikkert i fabrikken og deretter transportert til byggeplassen. Deretter monteres modulene på stedet ved hjelp av kraner eller lignende utstyr. Denne prosessen reduserer behovet for omfattende konstruksjon på stedet, og sparer dermed tid. Kort monteringstid på byggeplassen gjør også at bygget kan tas i bruk raskere, noe som er spesielt verdifullt for prosjekter med tidskritiske krav.

 • Våre modulhus i massivtre tilbyr fleksible løsninger som gjør det mulig å tilpasse boligen etter dine behov og ønsker:

  1. Ulike størrelser: Vi tilbyr modulhus i ulike størrelser, slik at du kan velge en størrelse som passer for deg og din familie. Enten du leter etter et kompakt minihus eller et romslig familiehjem, har vi alternativer som passer for alle.

  2. Valg av antall soverom og bad: Du har muligheten til å velge antall soverom og bad i ditt modulhus, slik at det passer perfekt til dine behov. Enten du trenger et enkelt soverom eller flere for familie og gjester, kan vi tilpasse boligen slik at den møter dine krav til komfort og funksjonalitet.

  3. Bygg ut over tid: Våre modulhus er designet for å kunne bygges ut over tid etter behov. Dette betyr at du kan starte med en mindre bolig og deretter legge til ekstra moduler eller utvidelser etter hvert som familiens behov endrer seg eller økonomien tillater det.

  4. Mulighet for flytting: Modulhusene våre er solide og står på påler, noe som gjør dem enkle å flytte ved behov. Dette gir deg fleksibilitet til å endre plasseringen av boligen din hvis du skulle ønske det, enten det er på samme eiendom eller til en annen lokasjon.

 • Vårt fokus på rene materialer som massivtre og naturlige overflatebehandlinger stammer fra vår forpliktelse til bærekraftighet og hensynet til helse og miljø:

  1. Bærekraftighet: Massivtre er et fornybart materiale som binder CO2 gjennom hele sin levetid, noe som reduserer boligens totale karbonavtrykk. Ved å velge massivtre som hovedmateriale, reduserer vi avhengigheten av ikke-fornybare ressurser og bidrar til å bevare skogområder.

  2. Helse og velvære: Naturlige materialer som massivtre og ubehandlet treoverflate skaper et sunnere innemiljø ved å bidra til bedre luftkvalitet og redusert eksponering for skadelige kjemikalier. Dette fremmer trivsel og helse for beboerne, og skaper et mer behagelig bo- og oppholdsrom.

  3. Estetikk og varme: Massivtre har en naturlig skjønnhet og varme som gir en unik atmosfære til hjemmet. Den naturlige teksturen og fargen på treet skaper et innbydende og behagelig miljø, som bidrar til å skape en forbindelse med naturen både innendørs og utendørs.

  4. Holdbarhet og lang levetid: Massivtre er kjent for sin styrke og holdbarhet, og kan vare i flere generasjoner med riktig vedlikehold. Ved å velge materialer av høy kvalitet og naturlige overflatebehandlinger sikrer vi at boligen din forblir vakker og funksjonell i mange år fremover, samtidig som vi reduserer behovet for hyppig vedlikehold og utskifting.

  1. Materialvalg: Vi bruker bærekraftige materialer som massivtre, som er fornybart og bidrar til å redusere CO2-utslippene. Ved å velge materialer som er produsert med hensyn til miljøet, reduserer vi boligens totale miljøpåvirkning.

  2. Energieffektivitet: Våre hus er designet med fokus på energieffektivitet, med god isolasjon og moderne løsninger for oppvarming og ventilasjon. Dette bidrar til å redusere energiforbruket og minimere driftskostnadene over tid.

  3. Lavt karbonavtrykk: Ved å bruke bærekraftige materialer og energieffektive løsninger, reduserer vi husets karbonavtrykk og bidrar til å bekjempe klimaendringene. Dette er viktig for å opprettholde et sunt miljø og sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

  4. Lang levetid og fleksibilitet: Våre hus er designet for å vare lenge og være fleksible nok til å tilpasses endrede behov over tid. Dette bidrar til å redusere behovet for hyppig utskifting og minimere avfallsmengden.

  1. Effektiv plassutnyttelse: Våre modulhus er designet for å maksimere utnyttelsen av tilgjengelig plass, slik at hver kvadratmeter blir optimalt utnyttet. Dette reduserer behovet for unødvendig areal og bidrar til å minimere husets totale fotavtrykk.

  2. Kompakt design: Ved å fokusere på effektivitet og funksjonalitet i designprosessen, kan vi redusere størrelsen på huset uten å gå på bekostning av beboernes komfort. En kompakt design krever mindre bygningsmaterialer og energi for både produksjon og drift, noe som resulterer i et mindre fotavtrykk.

  3. Bærekraftige materialer: Vi bruker bærekraftige materialer som massivtre og andre miljøvennlige alternativer i konstruksjonen av våre hus. Disse materialene har lavere miljøpåvirkning sammenlignet med tradisjonelle byggematerialer, og bidrar dermed til å redusere husets totale fotavtrykk.

  4. Energieffektivitet: Våre hus er designet med fokus på energieffektivitet, med godt isolerte vegger, vinduer og dører, samt moderne oppvarmings- og ventilasjonssystemer. Dette bidrar til å redusere energiforbruket og dermed også husets totale fotavtrykk.

La oss hjelpe

bottom of page