top of page

Materialer

Gjennom nøye utvalg og kontroll sikrer vi at våre boliger blir bygget med høykvalitets materialer som både ivaretar estetikk og funksjonalitet.

 

Våre materialvalg og samarbeidspartnere er hjørnesteiner i vår forpliktelse til bærekraft og kvalitet. Vi jobber tett med anerkjente leverandører for å sikre at våre boliger bygges med miljøvennlige materialer og innovative løsninger. Sammen skaper vi moderne og bærekraftige hjem som oppfyller strenge standarder og ivaretar både estetikk og funksjonalitet.

Hvorfor Reika

 • Vi er stolte av å kunne tilby moderne og bærekraftige boligløsninger som er produsert lokalt, og som tar hensyn til norske forhold og tradisjoner.

  Våre modulhus er produsert av Build 17 i Lier, Norge. Denne lokasjonen er nøye valgt for sin avanserte produksjonsanlegg og ekspertise innen modulær konstruksjon. Med toppmoderne maskiner og erfarne fagfolk, sikrer Build 17 høy kvalitet og presisjon gjennom hele produksjonsprosessen.

  Fordelene med norsk produksjon inkluderer kortere transportavstander, noe som reduserer miljøbelastningen og bidrar til å opprettholde lokale arbeidsplasser. I tillegg gir det oss bedre kontroll over kvaliteten på materialer og utførelse, samtidig som det muliggjør fleksibilitet og tilpasningsevne i produksjonen for å møte kundenes unike behov. Med norsk produksjon kan vi også sikre raskere leveringstider og enklere tilgang til teknisk support og service, noe som gjør det til et pålitelig valg for våre kunder.

 • Massivtre tilbyr en rekke fordeler som gjør det til et attraktivt valg for bærekraftige boligprosjekter. For det første er massivtre et fornybart materiale som binder CO2 gjennom hele sin levetid, og dermed reduserer boligens totale karbonavtrykk. Det er også svært holdbart og slitesterkt, noe som sikrer at boligen vil vare i mange år fremover med minimalt behov for vedlikehold. I tillegg har massivtre en naturlig varme og skjønnhet som skaper en unik atmosfære i hjemmet.

  Cross-Laminated Timber (CLT) er et innovativt og bærekraftig byggemateriale som består av flere lag trelameller som er kryss-laminert og limt sammen. Denne konstruksjonsmetoden gir CLT eksepsjonell styrke og stabilitet, noe som gjør det til et ideelt valg for konstruksjoner med høye krav til bæreevne og holdbarhet.

  Tekniske egenskaper inkluderer høy brannmotstand på grunn av treets naturlige egenskaper, samt lav varmeledningsevne som bidrar til energieffektivitet og termisk komfort. CLT har også gode fuktabsorberende egenskaper, noe som gjør det til et pålitelig valg for bygninger i fuktige klimaområder.

  I tillegg til sin tekniske ytelse, gir CLT også fordeler som hurtigere byggetider og redusert konstruksjonsavfall, noe som gjør det til et attraktivt valg for moderne og bærekraftige byggeprosjekter.

 • Vi leverer husene med kvalitetskjøkken produsert av Sigdal, med fabrikklokalisering her i Norge. Med fokus på kvalitet, funksjonalitet og norsk håndverk, tilbyr våre kjøkken et unikt uttrykk som smelter sammen med resten av boligen. Sigdals ekspertise og erfaring innen produksjon av kjøkken gir oss muligheten til å tilby skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt hjem og din livsstil. Oppdag den perfekte kombinasjonen av stil og holdbarhet med et kjøkken fra Sigdal.

 • Alle massivtrevegger er overflatebehandlet med Osmo Interiørvoks. Denne innovative løsningen gir ikke bare en estetisk tiltalende finish, men fremhever også treets naturlige skjønnhet og tekstur. Med en sammensetning av rene og naturlige ingredienser gir Osmo Interiørvoks en slitesterk og holdbar overflate som beskytter treverket mot slitasje og skader. Samtidig opprettholder den pusteevnen til treet, noe som bidrar til et sunt og behagelig innemiljø.

Sigdal er en ledende kjøkkenprodusent med en stolt historie som strekker seg over flere tiår. Med en dedikasjon til kvalitet, innovasjon og norsk håndverk, leverer Sigdal førsteklasses produkter som forener stil og funksjonalitet.

Kjøkken fra Sigdal

Favn er et kvalitetskjøkken inspirert av naturen. En vakker front i stående finer som gir hele kjøkkenet liv. Favn er et nordisk kjøkken som lett kan kombineres med både lysere og mørkere farger. 

Favn

Eikeli er både klassisk og moderne på samme tid. Lamellfrontene i heltre eik tilfører kjøkkenet varme og elegant enkelhet og funksjonalitet. Linjene i skuffe- og skapfrontene gir kjøkkenet et distinkt og urbant preg.

Eikeli

Svanemerkede kjøkken med fokus på bærekraft og omsorgsfulle valg for miljøet.

Holdbarhet

Laminatbenkeplate i utførelsen 30 mm med rett for- og endekant er svanemerket. 652 Delaware stein

Benkeplate

Enkel og innbydende med sitt slanke rene uttrykk. Tidløst nordisk design og kompromisløs Damixa-kvalitet

Silhouet

Kjøkken

Vi er en av Norges fremste eksperter på modulbygg i massivtre.

Vårt dedikerte team av arkitekter, ingeniører og håndverkere jobber sammen for å levere skreddersydde løsninger av høyeste kvalitet som møter våre kunders unike behov og ønsker.

 

Med vår lidenskap for innovasjon og vårt sterke fokus på kvalitet og bærekraft, er vi stolte av å kunne tilby moderne og miljøvennlige boliger som skaper verdi og trivsel for våre kunder og samfunnet som helhet.

VALRYGG Studio og Build 17

La oss hjelpe

PEFC-sertifisert tre som garanterer bærekraftig skogbruk. Leveres med EPD som dokumenterer miljøberegningen for både råvare og produksjon.

Baderomsplater fra Fibo

Denne dekoren blir fort husets smykke med sine blågrå, lysegrå og sotete felt.

Grey Terasso

Følelsen av rå betong, samtidig som den er stilren. Med sort fugefarge.

Rough Cement

Nordisk og lys baderomsmodell med slette, renholdsvennlige flater. Liggende trestruktur på frontene og stående på skapsidene gir en frodig og livfull dekoreffekt.

Bad fra Sigdal

Sklisikkert våtromsbelegg i en behagelig grå tone som bakgrunn for resten av interiøret.

Baderomsgulv

Komplett takdusj med 250 mm taksil. Hånddusj med 140 mm dusjhode, 3 innstillinger på strålen og RubClean (antikalk). Justerbar stang 1020-1250 mm. Skåldesperre.

Silhouet

Bad

CLT fra Norge og Sverige

Tak og vegger

Osmo Interiørvoks

Overflatebehandling

20x142 Natur Arctic furu heltregulv

Gulv

Massivtre

Moelven furu Værbitt

Kledning

Aluminiumskledd

Vinduer

Inkludert i Reika Sand og Vega.

Takkoverbygg

Fasade

bottom of page