top of page

Produsert i Norge

Våre modulhus er produsert av Build 17 i Lier, Norge. Denne lokasjonen er nøye valgt for sin avanserte produksjonsanlegg og ekspertise innen modulær konstruksjon. Med toppmoderne maskiner og erfarne fagfolk, sikrer Build 17 høy kvalitet og presisjon gjennom hele produksjonsprosessen.

Fordelene med norsk produksjon inkluderer kortere transportavstander, noe som reduserer miljøbelastningen og bidrar til å opprettholde lokale arbeidsplasser. I tillegg gir det oss bedre kontroll over kvaliteten på materialer og utførelse, samtidig som det muliggjør fleksibilitet og tilpasningsevne i produksjonen for å møte kundenes unike behov.

 

Med norsk produksjon kan vi også sikre raskere leveringstider og enklere tilgang til teknisk support og service, noe som gjør det til et pålitelig valg for våre kunder.

Vårt dedikerte team av arkitekter, ingeniører og håndverkere jobber sammen for å levere skreddersydde løsninger av høyeste kvalitet som møter våre kunders unike behov og ønsker.

 

Med vår lidenskap for innovasjon og vårt sterke fokus på kvalitet og bærekraft, er vi stolte av å kunne tilby moderne og miljøvennlige boliger som skaper verdi og trivsel for våre kunder og samfunnet som helhet.

VALRYGG studio og Build 17

Teamet bak Reika

Vi er en av Norges fremste eksperter på modulbygg i massivtre.

La oss hjelpe

bottom of page